Hirdetés

A nap képe: a bőgő kisfiú, aki a Vasemberrel akart találkozni

|

Amikor kiderül, hogy a Vasember valójában csak Robert Downey Jr., és nincs is mindig nála a jelmez, akkor egy gyerek nemes egyszerűséggel elbőgi magát. És igaza is van.

Hirdetés

Elvégre ha én az Iron Man filmben azt látom, hogy Stark azonnal felveszi a ruhát bármikor, akkor nekem ne mondja azt senki, hogy éppen nincs nála.



Szegény másfél éves Jaxson Denno is valami ilyesmit érezhetett, aki óriási Vasember rajongó (tudja a franc, hogy 18 hónaposan hogy lett az, de Amerikában gyorsan fejlődnek a gyerekek). A szülei megtudták, hogy Robert Downey Jr. a közelben forgatja legújabb filmjét, így a helyszínre merészkedtek, hogy a csemete találkozhasson kedvencével. Még ez is sikerült, de amikor kiderült, hogy nincs a Vasemberen a jelmez, akkor Jaxson nem tudta leplezni csalódottságát. A színész arckifejezése zseni.



Egyébként Jaxson mamája, Heather Denno később elmesélte, hogy Robert Downey Jr. zseniálisan kezelte a kínos helyzetet, elkezdett Iron Man hangon szónokolni, amitől a gyerek azonnal megnyugodott, és máris nem hiányolta annyira a külsőségeket. Hiába, egy milliárdos sármja mindenkit levesz a lábáról. Ezt szeretjük benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)