Hirdetés

Írót kapott egy újabb Trónok harca spin-off

|

Tízezer hajó várja, hogy papírra vessék.

Hirdetés

Pár napja múlt két éve, hogy a Trónok harca befejeződött a megosztóra sikerült nyolcadik évad fináléjával, azóta pedig George R.R. Martin se nagyon kapkodta magát, hogy újabb könyvvel jelentkezzen, így a rajongók csak az HBO mellékszálaival merülhetnek el újra a franchise világában.

Ezek közül nem mindegyik jut el odáig, hogy be is rendeljék a sorozatot, viszont így is alakulnak a dolgok: a Trónok harca előtt 300 évvel játszódó House of the Dragon például a Targaryen ház múltjára fókuszál, megvalósulhat egy animációs széria, és további ötletek is várnak arra, hogy kidolgozzák őket.

Hirdetés

Egy ilyenről tett most jelentést a Deadline, ugyanis forrásaik szerint a Helstrom executive producere, Amanda Segel fogja írni a Trónok harca egyik spin-offja, a 10,000 Ships forgatókönyvét. A projekt Nymeria hercegnő történetét mesélheti el, aki a Martell-ház egyik ismert őse, ő alapította meg Dorne királyságát is. A sztori körülbelül 1000 évvel játszódik a Trónok harca cselekménye előtt, és Nymeria kalandját mutatja be, mikor a második fűszerháború után Essosból Dorne-ba utazik a menekültekkel.

Segel eddig olyan sorozatokban vett részt forgatókönyvíróként, mint a Nyomtalanul, A célszemély és a The Mist, amiket producerként is támogatott. 

Persze a 10,000 Ships sorozat megvalósulása még így sem garantált, várjuk ki a forgatás megkezdését. Ti örülnétek egyébként neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)