Hirdetés

Ismerős arcot hoz vissza a következő Mission: Impossible film

|

Közel harminc év után láthatjuk majd újra a szerepében.

Hirdetés

Tom Cruise a Top Gun: Maverick sikere után visszatér a Mission: Impossible franchise-hoz, ráadásul rögtön két filmmel: a Mission: Impossible - Leszámolás 1. részt még idén bemutatják a mozik, a Leszámolás 2. részt viszont csak jövőre láthatjuk majd, mindkettőt Christopher McQuarrie (Jcak Reacher, Mission: Impossible - Utóhatás) írásában és rendezésében. 

Az eddigi filmekhez hasonlóan ezek esetében is attól volt hangos a sajtó, hogy Cruise milyen mutatványokat hajtott végre a forgatás során, még a Top Gun: Maverick sikerét is úgy köszönte meg az M:I 8 forgatása közben, hogy egy repülőből ugrott ki. Egyedül a bárányok tudták megállítani

Hirdetés

De nem Cruise kaszkadőrködése az egyetlen különlegessége a két részre osztott Leszámolásnak, az is felér egy kisebb szenzációval, hogy Rolf Saxon, aki a legelső Mission: Impossible filmben egy William Donloe nevű CIA-alkalmazottat alakított, közel három évtized után visszatér a szerepéhez. Miután Ethan Hunt sikeresen ellopta a listát a CIA szigorúan őrzött páncélterméből, Donloe-t azonnali hatállyal kirúgták és áthelyezték egy alaszkai állomásra. Hogy Donloe mennyit változott az azóta eltelt időben, azt McQuarrie mutatta meg egy Instagram-fotóval:

De nem Saxon az egyetlen, aki visszatér az első Mission: Impossible filmből: Henry Czerny-t Eugene Kittridge-ként (az IMF korábbi igazgatója) láthatjuk újra, Vanessa Kirby karaktere, Alanna Mitsopolis (egy feketepiaci fegyverkereskedő) pedig annak a Max Mitsopolisnak a lánya, akit Vanessa Redgrave játszott az 1996-os klasszikusban. A szálak összeérnek. 

A Mission: Impossible - Leszámolás 1. rész július 13-tól lesz látható a hazai mozikban Cruise mellett Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Cary Elwes, Haley Atwell, Pom Klementieff, Simon Pegg, Ving Rhames, Esai Morales és Rob Delaney szereplésével.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)