Hirdetés

Ismert karakterekre épül a Netflix következő Vaják spin-off sorozata

|

Már zajlanak a Rats munkacímen futó produkció előkészületei.

Hirdetés

Meglehet, Henry Cavillel együtt a nézőközönség jelentős részét is elveszíti a Netflix egyre terebélyesebb Vaják univerzuma, a streaming szolgáltató változatlanul komoly potenciált lát benne, és ennek megfelelően további projektekkel gyarapítaná műsorválasztékát. Ezek egyike lesz a Witcher-témájú hírekre specializálódott Redanian Intelligence értesülései szerint az az élőszereplős spin-off sorozat, amelynek a középpontjában egy csapat nilfgaardi kívülálló, a Patkányok bandája áll majd.

A szóban forgó társaság elvileg fel fog bukkanni a Vaják harmadik és negyedik évadában is (az előbbiben még Henry Cavill, az utóbbiban már Liam Hemsworth alakítja Ríviai Geraltot), ám várhatóan a kettő között megkapják a nézők a Rats munkacímen futó mellékszálat. Valahogy úgy, ahogy a második és a harmadik szezon közé beékelődik a Vaják: A vér eredete.

Hirdetés

Azt a portál sem tudta még kideríteni, hogy a banda eredettörténetét dolgozza-e fel, vagy abban az időszakban merül el alaposabban, amikor Ciri hozzájuk csapódott. Közös kalandjaikról egyébként a Fecske-torony című kötetben ír részletesen Andrzej Sapkowski. Azok kedvéért, akiknek nincs idejük elolvasni, vagy újraolvasni a regényeket, mindegyiknek összefoglaltuk a cselekményét, a Fecske-toronyét például ebben a cikkben.

Ha minden igaz, már elkezdték előkészíteni a forgatás helyszínét Dél-Afrikában, a produkció showrunnere a Vaják forgatókönyvíróinak egyike, Haily Hall lesz. Lauren Schmidt-Hissrich pedig akárcsak a Vaják: A vér eredete esetében, executive producerként vesz részt a munkálatokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)