Hirdetés

Ismert színésznővel bővülhet a Sony Pókember-univerzuma

|

Madame Web is csatlakozhat a hálószövők táborához, már csak a miként kérdéses.

Hirdetés

Először 2019-ben érkezett a hír, hogy az egyik Pókember-mellékszereplő, a mutáns Madame Web lehet a főhősnője a Sony Pictures egyik közelgő spin-off mozijának, a forgatókönyvért pedig a Morbius írói felelnek.

Egy évvel később aztán már látszólag a rendezőt is megtalálták a projekthez S.J. Clarkson (Doktorok, EastEnders) személyében, viszont a szkripten dolgozók bizonytalanná váltak. Azóta viszont nem nagyon hallottunk a produkció felől, egészen mostanáig, miután a Pókember: Nincs hazaút futószalagon szállítja a vállalatnak a pénzt. 

Hirdetés

A Deadline úgy értesült, hogy a Sony szeretné bővíteni a Pókember-univerzumát, amiben Madame Webnek is szerepet szán, a címszerepre pedig az a Dakota Johnson folytat tárgyalásokat, akinek a nevét A szürke ötven árnyalata és folytatásai miatt ismerte meg a közönség.

Pedig szerepelt többek között a Social Network - A közösségi hálóban, a 21 Jump Streetben, a Need for Speedben, a Fekete misében, a Sóhajokban, a Pont az a dalban és legutóbb Az elveszett lányban is. A rendezői székben elvileg továbbra is S.J. Clarkson foglal helyet, a forgatókönyvet pedig a Matt Sazama és Burk Sharpless duó (Az ismeretlen Drakula, Egyiptom istenei, Power Rangers, Morbius) írta. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Madame Web kiválasztása azért is furcsa, mivel az először 1980-ban, az Amazing Spider-Man 210. számában felbukkant karaktert általában idős hölgyként ábrázolták, akit gépek tartanak életben. A telepatikus képességekkel bíró, jövőbelátó mutáns tehát főként a háttérben volt, kora és egészségi állapota miatt aktívan soha nem harcolt gonoszokkal, emiatt a források is igyekeztek hangsúlyozni, hogy lehetséges, a projekt valami mássá alakul majd, mire megvalósul. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)