Hirdetés

Ismét Budapestre jön a Deep Purple, megvan a koncert dátuma

|

A Deep Purple legutóbb 2019 decemberében járt Magyarországon.

Hirdetés

A koncertet szervező Live Nation szavait tolmácsolva ma az MTI bejelentette, hogy egészen pontosan 2023. július 16-án a Papp László Budapest Sportarénában koncertet ad a Deep Purple. Az 1968-ban alakult brit hard rock már többször is meglátogatta hazánkat, legutóbb két éve léptek fel nálunk. 

Maga a jegyértékesítés alig pár nap múlva, november 25-én fog elindulni a Live Nation oldalán. A Deep Purple immár több mint 100 millió lemezt adott el, 2016-ban bekerültek a Rock and Roll Hírességek Csarnokába is.

Hirdetés

A zenekar kényszerű gitáros csere után érkezik majd meg hozzánk, hiszen Steve Morse feleséges betegsége miatt távozott, helyére Simon McBride érkezett idén. A felállásban jelenleg rajta kívül Ian Paice felel a dobokért, Roger Glover a basszusgitárért, Don Airey a billentyűkért, Ian Gillan pedig az énekért.

Egyik legismertebb számuk kétségtelenül az a Smoke on the Water, amivel mi is megpróbáljuk most könnyebé tenni a júliusig tartó várakozást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)