Hirdetés

Ismét Budapestre jön a Guns N' Roses, megvan a koncert időpontja

|

A legendás rockzenekar a nyáron fog berobbanni a Puskás Arénába.

Hirdetés

A Guns N' Roses munkásságát aligha kell bemutatni. Az amerikai rockegyüttes 1985-ös alapítása után sikert sikerre halmozott, több mint 100 millió fogyott a lemezeikből világszerte. A klasszikus felállás a '90-es évek közepéig tartott ki, akkor Slash kiválása után Axl Rose vitte tovább a bandát.

2016-ban aztán visszatért Slash és a basszusgitáros, Duff McKagan is, így ismét hiánytalanul zúzhatták azokat a számokat, amiket temérdek alkalommal használtak már fel az évtizedek során, tavaly például a Thor: Szerelem és mennydörgésben is. 

Hirdetés

A banda hamarosan új turnét indít, amelynek Európában is lesznek helyszínei, és szerencsére Magyarország sem fog kimaradni a felhozatalból. Korábban már kétszer jártak nálunk (1992-ben a Népstadionban, 2006-ban pedig a Papp László Budapest Sportarénában), idén pedig visszatérnek. 

A Guns N' Roses vadonatúj turnéja június 5-én indul Tel-Avivban, amit az európai állomások követnek, majd az észak-amerikai városok jönnek - a körutat egy vancouveri koncert zárja fogja lezárni októberben. A budapesti Puskás Arénában július 19-én fog fellépni a legendás rockzenekar. Egy kis ízelítő a tavalyi dublini műsorból: 

A jegyeket február 24-én, pénteken 10 órától lehet majd megvásárolni a koncertre a Live Nation honlapján keresztül, a legnagyobb rajongók pedig különböző VIP-csomagokat is választhatnak majd. Ti ott lesztek?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)