Hirdetés

Ismét Dwayne Johnson lett a világ legjobban kereső színésze

|

A Szikla már második éve tartja a rekordot, de nem maradt le sokkal Ryan Reynolds sem.

Hirdetés

Dwayne "The Rock" Johnson napjaink egyik legfoglalkoztatottabb sztárja, akinek folyamatosan tele van a naptára és látszólag minden arannyá válik, amihez nyúl - már ami a bevételeket illeti. A pankrátorból lett színész már 2018 júniusa és 2019 júniusa között is sikeresen kiérdemelte a világ legjobban fizetett színészének címét, a koronát pedig idén sem vették el tőle. 

Hirdetés

A Forbes a 2019. június elseje és 2020. június elseje közötti időszakot vizsgálta, amelynek keretében Dwayne Johnson 87,5 millió dollárt gyűjtött össze - ebbe beletartozik az a 23,5 millió is, amit a Netflixtől kapott a Red Notice című akció-thrillerért (egyébként ebből az a Ryan Reynolds is részesült, aki nem sokkal maradt le a dobogó legfelső fokáról, és kapott Gal Gadot is, aki ezúttal a Top 10-be sem fért bele). A tavalyi toplistához képest jóval lejjebb csúszott Adam Sandler és Jackie Chan is, de ők azért még tartják magukat. Íme az említett időszak tíz legjobban fizetett színésze: 

1. Dwayne Johnson - 87,5 millió dollár
2. Ryan Reynolds - 71,5 millió dollár
3. Mark Wahlberg - 58 millió dollár
4. Ben Affleck - 55 millió dollár
5. Vin Diesel - 54 millió dollár
6. Akshay Kumar - 48,5 millió dollár
7. Lin-Manuel Miranda - 45,5 millió dollár
8. Will Smith - 44,5 millió dollár
9. Adam Sandler - 41 millió dollár
10. Jackie Chan - 40 millió dollár

Dwayne Johnson valószínűleg jövőre is ott kóricál majd az élmezőnyben, hiszen olyan filmekben fog szerepelni, mint a Dzsungeltúra című kalandfilm Emily Blunttal, a sztárokkal teletűzdelt Red Notice, a Shazam legnagyobb ellenfelét bemutató Black Adam, a Halálos iramban: Hobbs & Shaw folytatása vagy éppen Robert Zemeckis újdonsága, a The King. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)