Hirdetés

Ismét elhalasztották a 007 Nincs idő meghalni premierjét, a Halálos iramban 9 is tovább késik

|

2020-ban végül James Bond sem tér vissza a mozikba, csak jövőre láthatjuk a 007-es ügynök következő kalandját.

Hirdetés

Szépen lassan minden nagyobb 2020-ra tervezett filmet elhalasztanak a stúdiók, végül pedig a legújabb Bond mozi sem kerülte el ezt a sorsot. A stúdió döntése értelmében a 007 Nincs idő meghalni, Daniel Craig utolsó James Bond filmje egészen 2021. április 2-ig el lett halasztva. Ez az amerikai premier, így hozzánk több mint valószínű, hogy egy nappal korábban, 2021. április 1-jén csütörtökön fog majd megérkezni a film.

Érdekes döntés egyébként ez a dátum, mivel így az új Bond film pontosan azon a héten mutatkozott volna be, mint amikor a következő Halálos iramban epizód is megérkezik a mozikba. Végül azonban a Halálos iramban 9 premierjét is tovább csúsztatták, az új céldátum 2021. május 28.

Hirdetés

Az MGM, a Universal és a Bond filmek producerei, Michael G Wilson és Barbara Broccoli közösen jelentették be, hogy a 25. Bond mozit csak jóval később küldhetik ringbe. Hozzátették, megértik mekkora csalódást jelent ez a széria rajongóinak, de nagyon várják, hogy 2021-ben végre tényleg összejöhessen a premier. Immár teljesen egyértelmű, hogy a Tenet főpróbaként megbukott, és egyetlen blockbustert sem mernek bemutatni már 2020-ban a stúdiók.

Újabb hosszú hónapok telnek majd tehát várakozással, addig a korábban kiadott előzetesekkel kell kibírnunk. Például ezzel:

A Halálos iramban-rajongók is ugyanilyen módon vigasztalódhatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)