Hirdetés

Ismét elhalasztották a Wonder Woman 1984 bemutatóját

|

Harmadjára is csúszik a címszereplőt egyik nemezisével, a Gepárddal összeugrasztó film premierje.

Hirdetés

Ahogy mindenki másé, úgy a filmstúdiók 2020-as terve is felborult a Covid19-nek hála. Miután bezártak a mozik, nem nagyon maradt más választásuk, mint későbbi időpontra csúsztatni a már leforgatott filmek bemutatóját, vagy kísérletképpen streamelni. A Wonder Woman 1984-et az előbbi halmazba sorolhatjuk, ugyanis eredetileg júniusra tervezett premierjét előbb augusztusra, majd októberre halasztották, most pedig karácsonyra.

Hirdetés

Hacsak nem szól közbe újfent a koronavírus, 2020. december 25-én mutatja be a filmet a Warner Bros. az Egyesült Államokban, és mivel az amerikai bemutató időpontja változik, természetesen a többi is, beleértve a magyart. Egyelőre még nem ismertette az InterCom, hogy október 1. helyett mikortól válthatunk jegyet a Wonder Woman 1984-re, de amint megteszi, beszámolunk róla.

A döntés hátterében az állhat, hogy a Christopher Nolan rendezte Tenet egyelőre nem muzsikál túl jól a tengerentúlon. Becslések szerint a 200 millióból forgatott produkció 450-500 milliós bevétel környékén jön majd csak ki nullásra, addig masszívan veszteségesnek számít. Jelenleg mindössze 152,3 milliónál tart, s bár nincs túl sok riválisa, nincs rá garancia, hogy a negyedgőzzel üzemelő mozikban elegendő pénzt tud keresni.

Gondot okozhat még a Dűne december 18-ra kitűzött premierje (elvileg egy nappal korábban érkezik hozzánk), mert így alig egy hét választaná el egymástól a Warner két legfontosabb filmjét ebben a szezonban, amelyek egymás elől szívnák el a levegőt és a nézőket. Valószínűsíthető tehát hogy a részben Magyarországon forgatott sci-fi átcsúszik 2021-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)