Hirdetés

Ismét felmerült, hogy visszatérhet-e Johnny Depp A Karib-tenger kalózaiba

|

A Disney egyik legnagyobb franchise-a gyakorlatilag 2017 óta pihenőn van, így nem meglepő, hogy újra és újra özönlenek a kérdések a producerek felé. Most azonban valami kicsit más.

Hirdetés

A Karib-tenger kalózai franchise Disneyland attrakcióból az egyik legjövedelmezőbb filmes szériává vált. A diadalmenet mondjuk csak ideig-óráig tartott, mert a Salazar bosszúja már a kasszáknál is megbicsaklott (hát még a kritikusoknál).

Ettől függetlenül azért A Karib-tenger kalózai címnek még megvan a húzóereje, amit a Disney sem szeretne elveszni hagyni a feledés homályába. Jerry Bruckheimer elmondása szerint két nagy ötletük is van a folytatásra, és az egyikből már egy forgatókönyv is készül.

Tekintettel Bruckheimer terveire felmerült a kérdés az AP Entertainment részéről, hogy Johnny Depp visszatérésére is számíthatunk-e. Mindig azt hisszük, hogy ez a sztori már teljesen lezárult, kaptunk elég nemleges választ mindenki részéről a múltban, de a kérdés nem teljesen alaptalan: ugyan az Amber Heard per nyomán az egeres cég el akart vágni minden köteléket Deppel, időről-időre mégis feljön a téma Jack Sparrow szerepéről. Van hogy a rendíthetetlenül kampányoló rajongók, és van, hogy a Disney-hez közel álló források húzzák elő a gumicsontot. Egyik pillanatban úgy tűnik, hogy a stúdió tovább lépne, másikban úgy, hogy visszafelé tekingetne.

Hirdetés

Most, hogy sikerült ismét feltenni a kérdést, meglepően pozitív, bár nem teljesen egyértelmű válasz érkezett rá:

"Még dolgozunk a projekten. Még semmi sem dőlt el, de apró lépésekben haladunk egy sztori felé."

Ez alapján arra gondolnánk, hogy tárgyalnak is házon belül Depp kapcsán (vagy akár vele). A kalózos szériának meg kell újulnia ahhoz, hogy újra moziba csalhassa a nézőket, és a megújulást Jack Sparrow karakterével kell kezdeni. Akár nézzük Depp életének alakulását, akár nem, Jackre már sokan ráuntak, élükön a színésszel. Bár Johnny azért felhúzza még a jelmezt, ha segíthet vele valakin.

A stúdió egy ponton fontolgatta, hogy Margot Robbie kezébe adja a Karib-tenger sztori vezetését, de a színésznő úgy tudja, hogy a Disney más irányba kanyarodott. Ezt azóta igyekeznek cáfolni, de fékezett lelkesedéssel, láthatóan még senki nem tudja, hogy pontosan mi is lehet majd a széria jövője.

Ti mit gondoltok? Mi lenne a megfelelő folytatás A Karib-tenger kalózai számára?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)