Hirdetés

Ismét hónapokat toltak a Venom: Let There Be Carnage bemutatóján

|

Idén nyáron már biztosan nem fogjuk megnézni a Venom 2-t, új premierdátumot lőtt be a Sony.

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint (korábbi halasztásokat követően) 2021 júniusában kellett volna megérkezni a mozikba a Venom második részének, most viszont a Sony Pictures illetékesei bejelentették, hogy egészen egészen 2021. szeptember 17-ig tolják el a premiert. Ha a koronavírusjárvány nem írta volna át az életünket, akkor ugyebár már 2020 októberében megnézhettük volna a filmet.

A Venom 2-vel kapcsolatban felmerült korábban, hogy esetleg a Joker sikerén felbuzdulva R-besorolással érkezik, de ezt végül elvetették az alkotók, marad a családbarát PG-13-as korhatármegjelölés a nagyobb bevételek érdekében.

Hirdetés

A Venom: Let There Be Carnage magyar címe egyébként elvileg "Venom: Carnage színre lép" lesz, ami annak fényében elég fura, hogy Venommal ellentétben az antihős nemezisének, Carnage-nek hazánkban eddig mindig lefordították a nevét. A magyarul megjelent képregények olvasói Vérontóként ismerhették őt (ez a név rögzült a legtöbbekben), a régi Pókember rajzfilmsorozatban pedig Mészárszékként hivatkoztak rá. 

Az Andy Serkis által rendezett filmben természetesen ismét Tom Hardy bújik Eddie Brock / Venom bőrébe, Cletus Kasady / Carnage szerepét pedig az első rész végén megvillantott Woody Harrelson kapta meg. 

Mindenesetre amíg a Venom: Let There Be Carnage bemutatójára vártok bőven van időtök újra megnézni Venomról készített részletes, 2018-as magyarázó videónkat: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)