Hirdetés

Ismét közösen forgat Chris Evans és Scarlett Johansson

|

Az MCU-s kalandjaik után egy romantikus komédiában áll össze a páros.

Hirdetés

Scarlett Johansson az utóbbi időben többnyire a Disney-vel folytatott, egyre csúnyábban alakuló pereskedése miatt bukkant fel a digitális hasábjainkon, de most végre valami üdítőbb hírrel is szolgálhatunk a színésznő kapcsán. Az egykori Fekete Özvegy ugyanis a Deadline jelentése szerint nem mással, mint a visszavonult Amerika Kapitánnyal, Chris Evansszel forgat közös filmet, méghozzá az Apple TV+ streaming platformra.

A produkcióról egyelőre annyit tudni, hogy Ghosted címen érkezik, és egy romantikus kalandfilm lesz az 1984-es A Smaragd románca  stílusában. A rendezésért a Rocketmant is levezénylő Dexter Fletcher felel, míg az írás Rhett Reese és Paul Wernick párosának vállán nyugszik, akik korábban a Deadpoolon és a Zombielanden is dolgoztak.

Hirdetés

Evans és Johansson számára egyébként nem ez lesz az első közös munka az MCU-n kívül, hiszen a színészek már 2007-ben is együtt tűntek fel az Egy bébiszitter naplója című romantikus komédiában.

Ami pedig az Apple TV+-os premiert illeti, a Ghostedre szánt összeg nem ismert, de a szóbeszéd szerint az almás cég nem sajnálja a pénzt a forgatásra. A produceri szerepet is vállaló Evans személyében a cupertinóiak bevált "lóra" tesznek, a színész ugyanis a Jacob védelmében című thriller sorozatban is feltűnt a platformon, ami végül a 2019 óta elérhető szolgáltatás egyik legnépszerűbb portékájának bizonyult.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)