Hirdetés

Ismét szexuális zaklatással vádolják Gérard Depardieu-t, ezúttal 13 nő állt elő a sztorijával

|

A francia színésznek nem a mostani az első ügye.

Hirdetés

Sokáig a francia filmipar megkerülhetetlen szereplőjének számított a 74 éves Gérard Depardieu, aki hosszúra nyúlt pályafutása során olyan művekben nyújtott emlékezetes alakításával tette le a névjegyét hazájában és később Hollywoodban is, mint A paradicsom..., Az utolsó metró, a Cyrano de Bergerac, a Zöld kártya, az 1492 - A Paradicsom meghódítása, a Hamlet és a Pi élete. Ezeken túl számos további mozis és tévés produkcióban láthattuk még, köztük négy Asterix feldolgozásban, ám az utóbbi években már gyakrabban szerepelt valamilyen botrány miatt az újságok címlapján, semmint az épp aktuális szerepe okán.

A színészt még 2018-ban jelentette fel az akkor 22 éves Charlotte Arnould, a francia színésznő szerint kollégája pár nappal korábban két alkalommal is megerőszakolta őt párizsi otthonában. 2020 decemberében emeltek vádat Depardieu ellen, ám nem helyezték előzetes letartóztatásba, mi több, néhány hónap múlva bizonyítékok hiányában ejtették az ügyet, ám egy évre rá mégis újranyitották.

Hirdetés

Nem nyugodhat meg tehát a színész, pláne most, hogy újabb botrány robbant ki a Mediapart tényfeltáró cikke miatt. Ebben tizenhárman (sminkesek, statiszták és színésznők) állítják azt, hogy Depardieu helytelenül viselkedett velük szemben. Az általa elkövetett szexuális visszaélésekre 2004 és 2022 között került sor filmforgatásokon.

Depardieu a Doboz című film 2015-ös forgatásán például az egyik statiszta ruhája alá nyúlt és megpróbált az ujjaival erőszakosan beférkőzni a nő bugyijába. A produkciós csapat egyik tagja szerint szüneteltetni kellett a felvételeket, hogy módosíthassák a jelenetet, így a panasszal élő statiszta már nem a sztár mellett állt. A színész egyik kolléganője pedig hallotta, amint Depardieu üvöltözött az említett statisztával, kijelentve, hogy ő bárkit megkaphat, akire vágyik, és különben sem akarja a nőt, akit kövér disznónak nevezett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egy másik alkalommal pedig a Disco (ezt 2008-ban mutatták be) forgatásán lépte túl az illendőség határait a színész. Depardieu, aki egy éjszakai mulató tulajdonosát játszotta, az egyik jelenetben 250 statisztával forgatott, köztük Helène Darrasszal, akit állítása szerint a sztár megragadott a csípőjénél fogva, a keze pedig felfedezőútra indult, míg végül a fenekén között ki, majd azt javasolta, hogy vonuljanak vissza az öltözőjébe.

Gérard Depardieu jogi képviselője közleményben tagadta a vádakat, koholmánynak nevezte az újságcikket, amihez a párizsi ügyészség egyelőre csak annyit fűzött hozzá, hogy a történeteiket megosztó nők egyike sem tett még feljelentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)