Hirdetés

Iszonyú cuki képekkel bátorítanak Star Wars-rajongók örökbefogadásra

|

Az 501-es légió csodálatos fotókkal hívta fel a figyelmet a menhelyi állatkák örökbefogadására.

Hirdetés

Bár nem éppen frissek az alábbi fotók, ugyanis 2015. decemberében tette közzé a sorozatot az Ottawa Humane Society állatvédő szervezet, mivel ma van a hivatalos Star Wars-nap, azaz május 4-e, úgy gondoltuk, miért ne menjen még egy kört az 501-es légió ottani kirendeltségének akciója.

A Light or Dark - There Are No Sides When it Comes to Helping Animals elnevezésű akció remekül rávilágít az állatvédelem fontosságára és arra, hogy a méregdrága, tenyésztőktől vagy rosszabb esetben szaporítóktól vásárolt háziállatok helyett mindenki jobban tenné, ha menhelyről fogadna örökbe egy (vagy több) jobb sorsra érdemes kisjószágot.

Hirdetés

A képsorozat szinte a teljes Star Wars-univerzumot felvonultatja. Van itt minden, a cicarajongók jawáktól kezdve...

...a tengeri malacokkal pózoló birodalmi rohamosztagosokon...

...a nyuszit simogató buckalakón...

...vagy épp a kiskutyával haverkodó wookie-n át...

...a száját nyalogató cicát ölelő birodalmi tisztig.

Természetesen, maga Vader nagyúr sem hiányozhatott a kanadai állatvédők fotózásáról.

A sötét nagyúr ráadásul nem túl válogatós, ha a menhelyi állatkák megmentéséről van szó, egyaránt jól állnak neki a kutyusok:

Valamint a cicák is.

A képsorozat azonban jóval több fotóból áll, amelyeket érdemes végigböngészni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)