Hirdetés

IT Crowd - megint készül a remake

|

Emlékeztek még minden idők egyik legjobb brit tévésorozatára, ami itthon Kockafejek néven ment a tévében? Most lehet, hogy visszatér.

Hirdetés

Mindössze négy évadot élt meg az IT Crowd, melyben egy – kezdetben – háromfős tech-support csapat mindennapjaiból kaptunk ízelítőt. Meg persze egy életre megtanultuk, hogy egy számítógép megjavításának atombiztos módja, ha kikapcsoljuk, majd újra bekapcsoljuk.

Korábban az NBC megpróbálta elkészíteni az amerikai változatot, de a kezdeményezés kudarcba fulladt. Most újra nekifutnak, ez alkalommal a Scrubs (Dokik) készítői, Bill Lawrence, Neil Goldman és Garrett Donovan segítségével. A korábbi remake egyik főszerepét az a Joel McHale kapta volna, aki most a Communityben játszik, úgyhogy valószínűleg valaki más lesz a végső befutó. Az eredeti szériában Richard Ayoade, Chris O'Dowd és Katherine Parkinson alakították a főszereplőket, azt sem bánnánk, ha újra őket kérnék fel. Az egész széria egyik legjobb jelenete az, amikor Roy és Moss kilátogatnak egy focimeccsre, nézzétek meg alább.

Néztétek? Örülnétek a visszatérésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)