Hirdetés

Itt a 82 éves Marvel Comics születésnapi meglepetése, ezeket várhatjuk tőlük a jövőben

|

A Bosszúállók, a Fantasztikus Négyes és a Rozsomák rajongók is örülhetnek, a Marvel mindenkire gondolt születésnapján.

Hirdetés

Hazánkban elsősorban a képregények kötetes kiadásai pörögnek, mivel azok megjelenésével könnyebb lépést tartani, mint a megszámlálhatatlan mennyiségben érkező füzetekkel, ugyanakkor utóbbinak is megvan a maga olvasóbázisa. Pláne a tengerentúlon, ahol több évtizedes hagyománya van a képregényeknek, amiben komoly szerepe volt a szcéna egyik nagyjának, a Marvel Comics-nak is, amely 1939. augusztus 31-én adta ki legelső kiadványát.

A születésnap megünneplésére a vállalat összeszedett 82 képregényt, amik beszerzését ajánlja, akár a digitális Marvel Unlimited szolgáltatásán belül is. A kínálatban természetesen ott van az 1939-es Marvel Comics #1, de említésre méltó az 1961-es Fantastic Four #1, az 1991-es Infinity Gauntlet #1, az 1998-as Black Panther #1 és a 2008-as Guardians of the Galaxy #1 is. A linken keresztül végig tudjátok böngészni a teljes listát, alább pedig összeszedtük a Marvel bejelentéseit, hogy a következő hónapok során milyen címekkel készül kifosztani a pénztárcánkat. 

Hirdetés

A következő új Marvel képregények jelennek meg 2022 februárjáig: 

  • 2021 december: Devil's Reign - egy crossover esemény indítja be a dolgokat, amelyben Fisk polgármester betiltja New Yorkban a szuperhősök tevékenységét és minden titkukat felfedi a nyilvánosság előtt. Daredevilnek, Elektrának, Amerika Kapitánynak, Vasembernek, Pókembernek, a Fantasztikus Négyes tagjainak és a többieknek fel kell venniük a harcot a Kingpin embereivel, de ki fog végül uralkodni? A sztori mögött a többszörös Eisner-díjas Chip Zdarsky (Sex Criminals, Daredevil) és Marco Checchetto (Daredevil, U.S. Agent) áll. 
  • 2021 december: Avengers Forever - Tony Stark, mint a Legyőzhetetlen Hangya? A képregény összehozza a Bosszúállókat a multiverzum különböző szegleteiből, hogy rendet teremtsenek az idővonalakban. Jason Aaron (Thor, Star Wars) és Aaron Kuder (Ghost Rider, Death of X) vadonatúj sorozata a multiverzum legerősebb hőseiként határozza meg a Bosszúállókat. 
  • 2021 december: Timeless - a Marvel Univerzumának jövője elérkezett és a Timeless-szel kezdődik minden. Amikor egy fenyegető új idővonal jelenik meg, Kang a hódítónak végig kell küzdenie a következő évet, hogy megvédje a 616-os fő idővonalat, amelynek megszilárdításán évszázadok óta dolgozott. Jed MacKay (Taskmaster, Black Cat), Kev Walker (Judge Dredd, Marvel Zombies), Joe Bennett (Immortal Hulk), Mark Bagley (Ultimate Spider-Man) és még sokan mások bizonyítják be, hogy a jövő... időtlen. 
  • 2022 január: X Lives of Wolverine/X Deaths of Wolverine - Jonathan Hickman nagyot ment a House of X-Powers of X történetszállal, új megvilágításba helyezte a mutánsokat, az X Lives of Wolverine/X Deaths of Wolverine pedig ezt folytatja, csak éppen Rozsomákra/Farkasra fókuszálva. Benjamin Percy (Teen Titans, Wolverine), Joshua Cassara (X-Force) és Federico Vicentini (Falcon & Winter Soldier) mesélnek arról, hogy mi történik a karakterrel, amikor a múltja találkozik a jövőjével. 

  • 2022 január: She-Hulk - Jennifer Walters hamarosan a Disney+-on is bemutatkozik egy élőszereplős sorozattal, de előtte még megkapjuk az új képregénysztoriját Rainbow Rowell (Fangirl, Wayward Son) és Rogê Antônio (Batgirl and the Birds of Prey) jóvoltából. Ebben Walters megpróbálja a dühvel teli napjait maga mögött hagyni és visszatérni az ügyvédkedéshez, hogy az ártatlanokat védje, ám egy régi barátja olyan titkokba ütközik, aminek nem tud ellenállni. 
A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

  • 2022 január: Fantastic Four: Reckoning War - az ismert Dan Slott (Fantastic Four, She-Hulk) egyesítette erejét Carlos Pachecóval (Superman, Uncanny X-Men) és Rachael Stott-tal (Doctor Who, Supergirl), hogy részt vegyenek a Marvel eposzokba illegő sagájában, amely több, mint 15 évek észül. Az eredeti titkos háború újra fellángolt, és a valóság összes élőlénye komoly veszélybe került, ahogy elérkeztünk az elszámolás napjához. 
  • 2022 február: Moon Girl and Devil Dinosaur - a Marvel Comics egyelőre szigorúan titokban tartja, hogy kik dolgoznak Lunella Lafayette és 20 méteres dinójának legújabb kalandjain, de az ígéretek szerint új értelmet ad majd a csapatmunka kifejezésnek és felrázza a világot. 

Ti miket fogtok ezek közül beszerezni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)