Hirdetés

Itt a Christopher Nolan-féle Oppenheimer új előzetese

|

Magyar felirattal nézheted meg, milyen lesz majd a Cillian Murphy főszereplésével készülő film.

Hirdetés

Várhatóan júliusban mutatják be Christopher Nolan következő, egészen ígéretes filmjét, az Oppenheimert, ami Kai Bird American Prometheus című könyvét dolgozza fel. Ennek középpontjában J. Robert Oppenheimer elméleti fizikus, az atombomba feltalálója áll, akinek nagy szerepe volt abban, hogy a második világháború során megszülettek az első nukleáris fegyverek.

Így természetesen a történet is a második világháború idejében játszódik majd, Oppenheimer életét ismerhetjük meg a kezdetektől a Manhattan tervig.

Hirdetés

Cillian Murphy kapta a főszerepet, de láthatjuk még a filmben Emily Bluntot, Matt Damont, Robert Downey Jr.-t és Florence Pugh-t is további, nagy nevek mellett - közülük többen is feltűnnek a most kiadott előzetesben, amit a csatornánkon magyar felirattal nézhettek meg. Nem kell messzire menni, alább is elindíthatjátok.

Az Oppenheimert 2023. július 20-án mutatják be a magyar mozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)