Hirdetés

Itt a Cobra Kai 5. évad első előzetese, már a premierdátum is megvan

|

A Karate kölyökből indult Cobra Kai széria hamarosan új epizódokkal tér vissza a Netflix felhozatalába.

Hirdetés

Megérkezett a Cobra Kai 5. évadjának első igazi trailere, ami amellett, hogy mutatott jeleneteket az új szezon epizódjaiból, még annak megjelenési dátumát is elhozta nekünk.

A széria meglepően nagy siker lett, így nem csoda, hogy a rajongók már várják az ötödik szezont, de sajnos a premierre még mindenkinek várnia kell: az új epizódok csak ősszel érkeznek.

A Cobra Kai ötödik évadának forgatásaival a készítők már bőven végeztek, mire a 4. szezon megjelent, így nem is annyira meglepő, hogy a Netflix már kőbe is véshette a folytatás időpontját. Ha minden rendben halad, akkor szeptember 9-én válnak elérhetővé Netflixen az epizódok.

Hirdetés

Na de addig is lássuk, mire is számíthatunk a 4. évad meglehetősen erős cliffhangerekkel végződött zárása után:

A Netflix idén több közkedvelt sorozatot is vissza fog hozni, így talán jogos a kérdés: ti megújítjátok majd az előfizetéseteket?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)