Hirdetés

Itt a Dexter folytatásának első ízelítője

|

Nagy a nyomás a készítőkön, sok hibát kell jóvá tenniük tízrészes évaddal.

Hirdetés

Az ősz folyamán visszatér a Dexter sorozat egy tízrészes évaddal, részben azért, mert a készítők sem voltak elégedettek a lezárással. A különleges alkalomra a sorozat korábbi rendezője, Clyde Phillips is visszatér, aki a negyedik felvonás után hagyta ott a stábot.

A sorozat jelenlegi utolsó, nyolcadik évadának befejezését a rajongók gyakran emlegetik a sorozat leggyengébb elemeként. Nehéz feladat előtt áll tehát a folytatás, amin az sem segít, hogy a Dextert alakító Michael C. Hall az egyetlen színész, aki visszatér az eredeti gárdából.

Hirdetés

A kilencedik évadra hangolva, a sorozat hivatalos Twitter oldala egy videót osztott meg, melyben Dexter titokzatos hangon azt mondja:

"Nincs jobb, mint visszatérni a természethez...a saját természetemhez."

A háttérben közben egy rönkbe állított baltát látunk, majd az utolsó kép a sorozat új logója, Dexter neve vérrel a hóba írva.

A sorozatot feltámasztó évad 10 évvel játszódik az eddig ismert sztori után, ami pont elég idő volt arra, hogy leülepedjenek a kedélyek Dexter körül, aki miután lekapcsolta a testvérét életben tartó gépeket, megjátszotta a saját halálát, hogy eltűnhessen.

Ugyan ezeket az eseményeket már nem vonhatja vissza a kilencedik évad, arra végre választ adhatnak a készítők, hogy ki is valójában Dexter, minden hibájával együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)