Hirdetés

Itt a Hellraiser reboot színészgárdája, először alakítja transznemű nő Pinheadet

|

Befejeződött az újragondolt horrorfilm forgatása, ami a Hulu kínálatában debütálhat majd.

Hirdetés

Számos film készült már Clive Barker 1986-os regénye, a The Hellbound Heart alapján, és nem olyan sokára egy újabb Hellraisernek örülhetnek a rajongók. A reboot rendezéséért David Bruckner felelt, a történetet pedig David S. Goyer írta, és nem olyan régen arra is fény derült, hogy kiket láthatunk majd az új kalandban.

Időközben a Hulu megszerezte a jogokat a filmhez, ami így a streaming-szolgáltató kínálatában debütálhat valamikor 2022-ben. A projekt a jelek szerint sínen van, hiszen véget ért a forgatás, és új információkkal gazdagodhattunk. Így derült ki az is, hogy a jól ismert, rémisztő megjelenésű Pinheadet ezúttal Jamie Clayton alakítja. A transznemű színésznővel találkozhattunk már egyebek mellett a Sense8 című Netflix-sorozatban.

Hirdetés

A horrorfilmben feltűnik Claytonon kívül még Brandon Flynn, Goran Višnjić, Drew Starkey, Adam Faison, Aoife Hinds, Hiam Abbass, valamint Selina Lo is. Biztató lehet, hogy a reboot közvetlenül a könyvön alapul, producerként pedig Clive Barker is részt vett a projekt munkálataiban. A legendás Pinheadet egyébként korábban több filmben is Doug Bradley keltette életre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)