Hirdetés

Itt a Jóbarátok-találkozó előzetese, és már ez is fantasztikus

|

Minden Jóbarátok-rajongó értékelni fogja a május végén bemutatkozó műsort.

Hirdetés

Május 27-én kerül fel az HBO Max kínálatába a Friends: The Reunion, egy Jóbarátok különkiadás, melyben a széria sztárjai beszélgetnek, játszanak, nosztalgiáznak, sétálgatnak a 2004-ben véget ért sorozat díszletében. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer mellett mások is visszatérnek.

Az előzetes erősen nyit: a színészek kvízeznek, megidézve a sorozat egyik legjobb epizódját, melyben Ross vezetésével azon versenyzett Joey, Chandler, Rachel és Monica, hogy ki ismeri jobban a szemközti lakás lakóit.

Hirdetés

Aztán megindul a visszaemlékezés, újra előadnak bizonyos epizódokat, és némileg bizarr módon van egy divatbemutató is a legjobb jelmezekkel, köztük a karácsonyi tatuval. 

Még nem tudni, hogy az HBO GO-ra is felkerül-e, de amíg nem láthatjuk, majd építgetjük az új LEGO-szettet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)