Hirdetés

Itt a legújabb Deadpool trailer, és ez is nagyon beteg

|

Befutott a Deadpool karácsonyi előzetese, amelyből rögtön két verziót is kaptunk, hogy ne feltétlen káromkodástól legyen hangos lakás.

Hirdetés

Hugh Jackman tegnap Twitteren szellőztette meg, hogy kedves cimborája, Ryan Reynolds ma megint ledobja majd az atombombát egy előzetes formájában. "Kettő lett, maradhat?" - kérdezte Reynolds, és nyilvánosságra hozta az új előzeteseket.

A képanyagot tekintve nem sok különsbség van a két videó közt, de míg az egyikben megpróbálták visszafogni káromkodásokat, addig a másikban nincs hiány szabadszájúságból, úgyhogy akinek bejön Deadpool beteg humora, az mindenképp a második videóra kattintson.

Szerencsére már nem kell sokáig várnunk, hiszen február 11-től nálunk is vetítik a mozik az elmúlt évek legkülöncebb szuperhősös filmjét. Azért nem irigylem azokat, akik ebből megpróbálnak összehozni egy szinkronos verziót, valószínűleg nem olyan könnyű magyarul átadni azt az életérzést, ami Deadpoolból árad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)