Hirdetés

Itt a magyar Mátrix, amiből egy egész estés filmet is azonnal néznénk!

|

Ilyen az, amikor a Mátrix találkozik a kőkemény, rideg magyar valósággal.

Hirdetés

Megvan még a banda, akik az 1956-os Call of Duty videót készítették? A Palóc Videotékáról van szó, akik a teljesség igénye nélkül foglalkoztak már a Need for Speed sorozattal, a Star Wars világával több ízben, de a tényleg nagyon igényes Red Dead videót is nekik köszönhettük.

Sajnos még mindig kevés a feliratkozójuk, és nem kapják meg azt a figyelmet és rajongást, amit megérdemelnének, szóval mi mindent meg fogunk tenni azért, hogy a minőségi videógyártás helyet kapjon a középszerűség tengerében. A srácok a tegnapi nap újabb videót tettek közzé, ami újfent zseniális lett, szívből ajánljuk nektek.

Hirdetés

A Mátrix: Magyarosítások (a Mátrix: Feltámadások után) egy elképesztően jól sikerült társadalomkritika, teletűzdelve magyar helyszínekkel, hangulatokkal és Damu Roland, illetve Sebestyén Balázs legendássá vált jeleneteivel (és mocskos szájukkal).

A Palóc Videotéka épp időben adta ki a saját Mátrixát, hiszen a hollywoodi produkció napokon belül elrajtol világszerte, hogy feltámassza a sorozat legendáját. Reméljük, hogy a Keanu Reeves főszereplésével készülő film végén is elégedetten bólintunk majd, kritika természetesen olvasható lesz a GSO-n.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)