Hirdetés

Itt a második Borat film előzetese!

|

A kazah nép nagy fehér gyermeke most szembenéz amerikai útjának következményeivel.

Hirdetés

Váratlanul került elő a semmiből a Borat folytatása, ami egész pontosan a Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan nevet viseli, de kár is lenne ezt lefordítani, úgyis kreatívabbak lesznek a magyar fordítók, mint amilyenek mi valaha lehetnénk - elvégre a "Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan" címből lett az első résznél "Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika".

Hirdetés

Az Amazon Prime Video kínálatába október 23-án felkerülő film cselekménye napjainkban játszódik. Boratot már felismerik az Egyesült Államokban, ezért bemegy egy jelmezboltba, hogy álcákat vegyen, aztán megpróbálja felkészíteni a lányát arra, hogy felajánlja egy neves személynek (konkrétan Mike Pence amerikai alelnöknek, miközben Trumpnak van öltözve). Közben persze beüt a járvány is, ami 2020-ban megkerülhetetlen téma egy ilyen filmben. Valami ilyesmire számíthatunk:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)