Hirdetés

Itt a Moon Knight első teljes értékű előzetese, a megjelenési dátumot is megkaptuk

|

A Moon Knight címszereplője, Oscar Isaac még a saját nevét sem tudja, és nagyon rossz bőrben van.

Hirdetés

Tavaly novemberben a Moon Knight, avagy Holdlovag Marvel-sorozat kapott már egy rövid, de annál brutálisabb kedvcsinálót, ma hajnalban viszont befutott az első igazi előzetes is az MCU következő Disney+-os dobásához. A friss trailer látványosan prezentálja azt, milyen zűrzavar dúl a disszociatív személyiségzavarral küszködő főhős elméjében - őt Oscar Isaac kelti életre.

Felbukkant ráadásul maga a főgonosz, az Ethan Hawke által alakított Dr. Athur Harrow is. Nem kell megijedni, ha még sosem hallottatok róla, még a Marvel Comics-féle Moon Knight képregényekben is csak egy kisebb karakter volt Harrow, így viszont különösen kíváncsiak vagyunk arra, mit is hoznak ki belőle az írók.

Hirdetés

Az egyébként az új előzetesből sem derült ki, hogy tényleg szerepelni fog-e a sorozatban a Marvel saját farkasembere, vagyis a Werewolf by Night nevezetű karakter. Nem lehet persze minden csavart ellőni a trailerekben, valaminek maradnia kell a bemutatóra is - ami egyáltalán nincs messze.

Az előzetessel párhuzamosan kaptunk egy egész mutatós posztert is, illetve kiderült, hogy mikor startol el a sorozat: a Moon Knight első része 2022. március 30-án kerül fel a Disney+ streamingplatfomra. Maradnak tehát a szerdai premierek, illetve lesz egy kis szünet a The Book of Boba Fett lezárása és a Holdlovag kezdete között - előbbi sorozat utolsó része február 9-én érkezik.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)