Hirdetés

Itt a Sárkányok háza fináléjának előzetese

|

Sárkányokból és sárkányháziakból is jutott a Sárkányok háza 10. epizódjának trailerébe.

Hirdetés

Villámgyorsan elszaladt ez a néhány hét, amely során hetente érkeztek a Sárkányok háza 1. évadának részei, és jövő hétfőn már a finálé érkezik, amiben - ahogy az nyilván nem lesz meglepő senki számára - a feszültség továbbra is a csúcson jár.

Nem kizárt, hogy újabb karaktert fogunk elveszíteni még a stáblista előtt, ahogy az is, hogy felbukkannak a Baratheonok, és ellátogatunk Viharvégre, ahol, mint azt a Tűz és Vér olvasói tudhatják, nem egy örömtáncos mulatozásra kerül sor.

Hirdetés

Simán lehet, hogy eljut a sztori a sárkányok táncáig, a polgárháborúig, ami felé haladnak az események. Rhaenyra minden bizonnyal megkísérli majd támogatói segítségével visszaszerezni a trónt.

A Sárkányok háza 10. epizódja, amely lezárja az első évadot, október 24-étől lesz látható az HBO Maxon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)