Hirdetés

Itt a Star Wars: Hunters új előzetese, de a megjelenés még mindig nincs közel

|

A Zynga és a LucasFilm Games ingyenes akciójátéka egyre jobban néz ki, de mi még mindig nem próbálhatjuk ki.

Hirdetés

A Star Wars: Hunters egy izgalmasnak ígérkező mobilos (és switches) PvP móka lesz. A játékosok választhatnak majd egy karaktert, majd pörgős arénaharcokban vehetnek részt vele. A végeredmény egy többszereplős, kompetitív mészárszéknek tűnik fénykardokkal és lézerpuskákkal.

A Hunters jelenleg tesztelés alatt áll néhány régióban, de a globális megjelenésre még 2022-ig kell várnunk az új trailer tanúsága szerint. De a friss kedvcsináló alapján legalább úgy néz ki, hogy nem hiába várunk.

Hirdetés

A nemrég közzétett játékmenetelőzetes leginkább a karakterekre és a csaták helyszíneire koncentrált. Mindent összevetve (és figyelembevéve, hogy egy mobilos címről van szó) a Star Wars: Hunters egy nagyon intenzív, kifejezetten látványos játéknak ígérkezik.

A Star Wars: Hunters megjelenése után a letöltés ingyenes lesz mind mobileszközökre, mind Nintendo Switchre. Aki az elsők között szeretne értesülni a játékkal kapcsolatos hírekről, az a játék hivatalos oldalán adhatja le regisztrációját.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A jövőben egyáltalán nem fognak unatkozni a Csillagok háborúja-rajongók, hiszen a Star Wars Hunters mellett készül a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, a KOTOR Remake, biztosan folytatást kap a Star Wars Jedi: Fallen Order, valamint a Ubisoft is dolgozik egy open world Star Wars címen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)