Hirdetés

Itt a Stranger Things 4. évad legújabb előzetese, lehet elemezni a képkockákat

|

A Netflix megint csavart egyet az eddigi nagyon rejtélyes Stranger Things előzeteseken, és úgy mutat valamit, hogy még több kérdésünk lesz.

Hirdetés

Most, hogy már nagyjából biztosak lehetünk abban, mikor láthatjuk a Stranger Things 4. évadát a Netflixen, a Duffer fivérek tovább húzzák a rajongók fantáziáját azzal, hogy végre a széria alaphelyzetéből is mutatnak valamit.

Azt hinnénk persze, hogy egy másfél perces kedvcsinálóval lehet is sokat mutatni (sokan például rosszul vagyunk attól, hogy a Netflix trailerek komolyabb spoilerekbe is hajlamosak belenyúlni), de szerencsére itt tényleg csak keveset tudhatunk meg a 4. évadról, leginkább csak sejtéseink lehetnek az utolsó képkockák pörgését látva. 

Hirdetés

Az biztos, hogy Eleven (vagy Tizi, ahogy tetszik) most is fontos szerephez jut majd, aki éppen tavaszi szünetre térne haza egy nem igazán kellemes iskolai évből. Hogy ez a helyzet miért van, és pontosan mi lesz ebből a szünetből (várhatóan semmi jó), azt persze csak jósolgatni lehet, az előzetes utolsó másodperceit érdemes lassítva végignézni, mert felpörögnek kissé a dolgok:

Nektek mi a véleményetek? Mennyire várjátok az új évadot?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)