Hirdetés

Itt a The Mandalorian 2. évadának első előzetese!

|

Másfél hónap múlva folytatódik a Baby Yoda Show, ideje volt, hogy a Disney elkezdje promózni.

Hirdetés

A The Mandalorian első szezonja úgy ért véget, hogy Gideon moff sarokba szorította a hősöket, megvillantotta a darksabert. Mando és barátai sikerrel elmenekültek, viszont a hajsza folytatódik, és remélhetőleg közben többet tudunk majd meg a mini erőhasználóról is, akire lényegében az egész széria épül.

Hirdetés

Október 30-án kerül fel a Disney+-ra az első rész, ezt hetente követi majd egy újabb. A most érkezett trailer nem árul el sokat, de láthatjuk benne az űrt, Mandót, A Gyermeket, további, korábbról ismerős szereplőket, valamint hallhatjuk, amint valaki arról beszél, hogy a zöld kis lénynek vissza kell jutnia a saját népéhez. Kedvcsinálónak megteszi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)