Hirdetés

Itt a The Witcher: Nightmare of the Wolf új előzetese!

|

A Netflix által gyártott The Witcher rajzfilm egészen jónak tűnik, már amennyire ezt másfél perc alapján meg lehet állapítani.

Hirdetés

Nemrég megtudtuk, hogy decemberben folytatódik majd a Vaják sorozat a második évaddal, de nem csak ezen dolgozik a Netflix: még előtte, augusztus 23-án bemutatkozik a The Witcher: Nightmare of the Wolf, amit a Studio Mir készített, Beau DeMayo írt, és Lauren Schmidt Hissrich felügyelt.

Az 1 óra 22 percesre tervezett film középpontjában egy ifjú witcher, Vesemir áll, aki a nyomorból elmenekülve witchernek szegődik, és a pénzért, valamint a dicsőségért kaszabolja a szörnyeket - így szól legalábbis az animációs film hivatalos leírása a Netflixen. Az eredeti sztori szerint Vesemir a meglepetés törvényének köszönhetően került egy Deglan nevű alakhoz, aki elvitte őt Kaer Morhenbe, hogy witcher váljék belőle.

Hirdetés

Az alábbi előzetesben láthatunk némi akciót és pár karaktert (Tetra, Deglan), akikkel összesodorta az élet az akkor még ifjú witchert. Remekül megalapozza a hangulatot, nézzétek meg magatok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az eredeti szinkronban Vesemir hangját Theo James, Tetráét Lara Pulver, Deglanét pedig Graham McTavish fogja adni, míg Lady Zerbst Mary McDonell hangján szólal meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)