Hirdetés

Itt a Tőrbe ejtve 2 első trailere, Daniel Craig újra nyomoz

|

Rian Johnson új filmje a mozik helyett a Netflix felhozatalát erősíti.

Hirdetés

Nem dúskálunk éppenséggel a mozikba szánt krimikben, többek között ezért is esett olyan jól Rian Johnson (Looper, Star Wars: Az utolsó Jedik) sztárgárdával megtámogatott rendezése 2019-ben. Pech, hogy a "folytatásokra" már nem válthatunk jegyet, ugyanis a Netflix rekordösszegért cserébe édesgette magához a rendezőt és a főszereplőt megformáló Daniel Craiget.

Utóbbit pedig nem véletlenül, hiszen az ő figurája, azaz Benoit Blanc nyomozó az, aki összeköti a különböző sztorijú Tőrbe ejtve-részeket - már ha éppen nem felejti el a detektívnél használt akcentusát

Hirdetés

Az üveghagyma (Glass Onion) alcímű második filmben például egy techmilliárdos görög magánszigetére látogatunk el, aki több különleges vendéget is meghív az exkluzív összejövetelére, csakhogy valaki csúnyán belerondít az ünnepies hangulatba, ugyanis gyilkosság történik. Az ügyet egyetlen személy tudja felgöngyölíteni teljes bizonyossággal: a magának való, de csavaros elméjű Benoit Blanc. Hogy pontosan milyen esettel és kikkel lesz dolga, azt megnézhetitek a legelső trailerben:

A Tőrbe ejtve - Az üveghagyma december 23-án kerül fel a Netflix kínálatába, Craigen kívül pedig többek között olyan arcok szerepelnek még benne, mint Edward Norton, Ethan Hawke, Kate Hudson, Dave Bautista,  Kathryn Hahn (WandaVízió) és Leslie Odom Jr. (Gyilkosság az Orient expresszen). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)