Hirdetés

Itt a világ első FPS nézetű filmje (videó)

|

Ma mutatják be Torontóban a Ilya Naishuller filmjét, amely teljes egészében olyan, mintha a Call of Duty életre kelne. Ezt bizony látni akarjuk, méghozzá most azonnal.

Hirdetés

Néhányan talán még emlékeztek a Biting Elbows zenekar Bad Motherfucker c. számára, melynek klippje egyetlen hosszú akciójelenet, amely a főhős szemszögéből lett felvéve. Az ötletet természetesen továbbgondolták az alkotók és egy egész estés filmet is felhúztak erre a koncepcióra.

Az alkotás a Hardcore címet kapta, a csapat IndieGoGo-n gyűjtötte össze a szükséges anyagi forrásokat, hogy a megfelelő hanghatásokkal és speciális effektekkel pakolhassák tele az egészet. Most eljött a premier dátuma, amelyet a Toronto International Film Festival Midnight Madness programján belül ejtenek meg.

Egyelőre egyetlen kiadó sem állt a projekt mögé, de mindez ma megváltozhat. Hasonló utat járt be 4 évvel ezelőtt a hihetetlenül brutális The Raid: Redemption című film is, amely aztán kasszasiker lett. csak drukkolni tudunk, hogy a Hardcore-t is felkapja valaki, mert ez a koncepció megérdemli, hogy minél több emberhez eljusson

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)