Hirdetés

Itt az Army of the Dead első 15 perce

|

Újra Zack Snydertől hangos az internet, most az Army of the Dead került a rivaldafénybe, a Netflix most bemutatta a film elejét.

Hirdetés

Rendhagyó élő adást tartott a Netflix, mellyel Zack Snyder új filmjét, az Army of the Deadet tolták meg a megjelenés előtt. A végén jó hírrel szolgáltak azoknak, akik már nem bírnak várni a hivatalos kiadásra, hiszen 15 perc elérhetővé vált a filmből, a leleplezés pedig egészen egyedi volt.

Az stream végétől számítva mindenkinek 32 órája van arra, hogy megnézze a film első néhány percét, utána a megjelenésig már nem lesz több betekintési lehetőség.

Hirdetés

Az adásban komoly feladatot kaptak a nézők a film stábjának tagjaitól. A chat bizonyos emojik spamelésével tudott például üzembe helyezni egy buldózert, ami ahhoz kellett, hogy felnyissanak egy rejtett széfet a Mojave sivatag közepén.

Érdemes azonban sietni, hiszen, ahogyan azt már fentebb írtuk, csak korlátolt ideig tették elérhetővé a film elejét, nem érdemes hát sokat várni a megtekintésével.

Ha ennek a végére értünk, megéri ránézni az élő adásra is, az ugyanis tényleg nagyon ötletes volt. Nem bánnánk ha a jövőben több ilyen interakcióra lenne lehetőség egyes filmek esetén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)