Hirdetés

Itt az Army of Thieves, az Army of the Dead előtörténetének első előzetese

|

Zack Snyder új zombis univerzuma úgy bepörgött, hogy a következő felvonás trailere már be is futott, és nálunk magyar felirattal nézhetitek.

Hirdetés

Azt már az Army of the Dead premierje óta tudni lehetett, hogy Zack Snyder egy egész filmsorozatot fog kihozni a zombis buliból, de azt nem sejtettük, hogy ilyen gyorsan látni fogunk valamit a következő felvonásból. Az Army of Thieves márpedig elképesztő sebességgel futott be, és az első trailer nem is néz ki rosszul.

A következő film előtörténet lesz, amiben megismerhetjük Dieter sztoriját. A széfek feltörésével foglalkozó szakember hamarosan egy új üzleti vállalkozás fontos része lesz.

Hirdetés

A történet során Gwendoline (Nathanie Emmanuel) felkeresi Dietert, és felajánl neki egy szokás szerint visszautasíthatatlan ajánlatot. Az Amerikában ekkor már javában tomboló zombivírus egy remek figyelemelterelést kínál, ahhoz, hogy Gwendoline, Dieter és kis csapatuk feltörjék Európa legkeményebb széfjeit.

A film producerei, Zack és Deborah Snyder nyilatkozatai szerint ez a sztori tulajdonképpen egy szerelmi történet Gwendoline és Dieter kapcsolatával a középpontban. Hogy ez elég lesz-e ahhoz, hogy felülmúlhassa az Army of the Dead meglehetősen lapos sztoriját, az majd 2021 végén kiderül. Ti adtok neki egy esélyt?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)