Hirdetés

Itt az első hivatalos fotó a Pindúr pandúrok élőszereplős változatáról

|

A forgatáson lőtt fényképek után befutott egy hivatalos promókép is a The CW Pindúr pandúrok sorozata kapcsán.

Hirdetés

Nemrég már tudtunk mutatni pár forgatási lesifotót az élőszereplős Pindúr pandúrok sorozatról, a jelek szerint pedig a The CW tévécsatorna most már elérkezettnek látta az időt, hogy hivatalos képeken is megmutassa az immár felnőtt hősnőket. 

A sorozatban Dove Cameron lesz Puszedli, Chloe Bennettet láthatjuk Sziporkakaként, Csuporka pedig Yana Perrault alakításában kel életre. Kiderült már az is, hogy a Dokik imádni való színésze, Donald Faison játssza Utónium professzort, és visszatér az eredeti narrátor is. Kisagyszonyt Robyn Lively fogja eljátszani. 

Hirdetés

Az első promóképen a három főhősnőt láthatjuk, akik a rajzfilmsorozat ót már felcseperedtek. A korábban kiszivárgott forgatásról egyébként kiderült, hogy ott azért viselt a trió a rajzfilmekhez hasonló jelmezt, mert egy visszaemlékezős jelenetet vettek épp fel, ami a lányok tiniéveibe engedett bepillantást. 

Balról jobbra: Dove Cameron (Puszedli), Chloe Bennett (Sziporka) és Yana Perrault (Csuporka)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)