Hirdetés

Itt az első hivatalos kép az Indiana Jones 5-ből

|

Címe viszont továbbra sincs az ötödik Indiana Jones mozifilmnek.

Hirdetés

Igaz ugyan, hogy a már javában zajló Star Wars Celebration túlnyomórészt a Csillagok háborúja franchise-zal kapcsolatos bejelentésekre fókuszál, azért szorítottak helyet az asztalnál a Lucasfilm olyan újdonságai számára is, mint a Willow sorozat és az Indiana Jones 5. Utóbbit egyébiránt szó szerint is vehetjük, hiszen a rendezvénysorozat nemcsak abból áll, hogy előzeteseket, plakátokat, képeket tesznek közzé a világhálón a nyilvánossággal, hanem paneleket is tartanak, amelyek során a produkciók résztvevői osztanak meg részleteket és kulisszatitkokat.

Hirdetés

Az egyik ilyen beszélgetés az Indiana Jones 5-öt érintette, és kellemes meglepetésként Harrison Ford is részt vett rajta. A Dr. Henry Jones szerepét vélhetően utoljára eljátszó színész úgy fogalmazott, hogy már majdnem befejezték a következő Indiana Jones filmet, amelynek John Williams szerzi a zenéjét. Csodálatos élmény volt számára együtt dolgozni James Mangold rendezővel (a Logan direktora váltotta Steven Spielberget) és Kathleen Kennedy-vel, a Lucasfilm elnökével. Mi több, büszke a filmre, amit csináltak.

Egyúttal megmutatták az első hivatalos képet is a produkcióból (eddig kizárólag forgatási fotókat láthattunk), amellyel kapcsolatban még mindig rengeteg a nyitott kérdés. Legyen szó akár a cselekményről, akár arról, hogy milyen szerepet játszanak majd a történetben a neves színészgárda (Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, Boyd Holbrook, Thomas Kretschmann, Shaunette Renée Wilson, Toby Jones és Olivier Richters) tagjai, ki segíti Indiana Jonest céljai elérésében, és ki próbálja meg hátráltatni, vagy egyenesen eltenni láb alól.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hacsak nem jön közbe valami, akkor 2023. június 30-ától kezdik vetíteni az amerikai mozik a még mindig cím nélkül álló Indiana Jones 5-öt. Továbbá az is elképzelhető, hogy a kalandvágyó régész rajongói egy másik alkotásnak is örülhetnek jövőre, ám ez attól függ, hogy milyen jól halad a Wolfenstein széria rebootjáról elhíresült MachineGames az Indiana Jones játék fejlesztésével. Nem kizárt, hogy ezt is láthatjuk majd a bő két hét múlva esedékes Xbox & Bethesda Games Showcase során.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)