Hirdetés

Itt az első Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája trailer, nézd nálunk magyar felirattal!

|

Befutott a Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, avagy A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája első hivatalos előzetese.

Hirdetés

Mozgalmas évnek néznek elébe a Marvel-rajongók, hiszen ha minden jól megy, akkor nem kevés csúszás után ugyan, de 2021-ben összesen négy MCU-s mozifilmre számíthatunk (Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Eternals, Spider-Man: No Way Home), és nem mellékesen jön még a Sonytól a Venom: Let There Be Carnage is.

A Fekete Özvegy filmről már kaptunk egy csomó kedvcsinálót, most viszont végre valahára bejfutott a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája első teaser trailere is.

Hirdetés

Shang-Chi (avagy másnéven Master of Kung Fu, esetleg Brother Hand) nem tartozik a legismertebb Marvel-hősök közé, noha először 1973-ban bukkant fel a Special Marvel Edition 15. számában, azóta pedig folyamatosan vissza-visszatér. Most mindenesetre végre a nagyközönség is közelebbről megismerkedhet vele.

A mozifilmben Simu Liu alakítja a címszereplőt, barátja, Katy szerepét pedig Awkwafina kapta. Fontos még megemlíteni Shang-Chi apját, a Tíz Gyűrű vezetőjét, a Mandarint, akit Tony Leung alakít - bizony, ez egy nagyon másféle Mandarin-adaptáció lesz, mint amit a Vasember 3-ban láthattunk. 

Az előzetest természetesen magyar felirattal nézhetitek meg nálunk. Ha ez esetleg nem indulna el automatikusan, akkor ne felejtsétek el bekapcsolni.

Az előzetesen felül egyébként egy posztert is tudunk mutatni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)