Hirdetés

Itt az új Indiana Jones film szinkronos előzetese, a magyar cím is kiderült

|

Az Indiana Jones and the Dial of Destiny végre magyar nyelven is megmutatta magát.

Hirdetés

Amikor befutott végre az új Indiana Jones film első előzetese, máris azon kezdtünk el gondolkodni, hogy vajon mi is lesz majd ennek a magyar címe (és most nem kell azonnal A bolygó neve Facebook csoportra gondolni, ki tudja, ott mi szabadulna el), szerencsére nem kellett sokat várni arra, hogy kiderüljön a megoldás. Nos, a magyar cím:

Indiana Jones és a sors tárcsája

Mindenki döntse el maga, hogy ez mennyire szerencsés fordítás, szerencsére nem kell beérnünk csak ennyivel, mivel a magyar szinkronos előzetes is befutott vele, és a hangokat hallva azért van okunk reménykedni annak jó minőségében.

Hirdetés

Nézzétek meg ti is hirtelenjében:

Nektek hogy tetszik így a hangulat? Kíváncsiak vagytok a filmre? Na és mit gondoltok a megfiatalított Harrison Fordról?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)