Hirdetés

Itt az Uncharted film előzetese, a játékokból ismerős jeleneteket is láthatunk

|

Befutott a Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével forgatott kalandfilm első trailere.

Hirdetés

Hosszabb ideje vagyunk már kénytelenek nélkülözni az Uncharted franchise társaságát, a 2022-es esztendő azonban várhatóan kegyeibe fogadja a rajongókat, akik bár folytatásra még nem számíthatnak ilyen hamar, legalább újrakevert formában játszhatják végig ismét (vagy első alkalommal) az Uncharted 4: A Thief's End, valamint az Uncharted: The Lost Legacy című epizódokat a PlayStation 5-re és PC-re érkező Uncharted: Legacy of Thieves Collection keretében.

Szintén jövőre küldi moziba a Sony az első Uncharted filmet, amit minden bizonnyal továbbiak is kísérnek majd, ha hozza a számokat. Ráadásul most még amiatt sem kell tartania a stúdiónak, hogy elvonná róla a figyelmet a már bőven nyugdíjas korú Indiana Jones ötödik felbukkanása, hiszen annak nemrég halasztotta el a Disney a bemutatóját.

Hirdetés

Mindenesetre egy gondosan megkomponált, jó ütemérzékkel összevágott, és lehetőleg nem a teljes filmet elspoilerező trailerrel mostanáig adósunk maradt a Sony. Csak igaznak bizonyulnak a pletykák, amelyek erre a hétre jósolták az Uncharted előzetes érkezését.

A bő kétperces anyagból kiderül, hogy Ruben Fleischer rendező nem volt rest a játékokhoz nyúlni, amikor látványos jelenetekhez keresett inspirációt. De természetesen nem annyira a látványon és az akción, mint inkább a jó forgatókönyvön múlik majd, hogy fel tud-e nőni az elvárásainkhoz. Drukkolunk nagyon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az Uncharted mozifilmet 2022. február 18-án mutatják be az Egyesült Államokban, a magyar közönség viszont várhatóan 8 nappal hamarabb, már február 10-én jegyet válthat rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)