Hirdetés

Itt nézhetitek élőben a 2021-es DC FanDome-ot

|

Filmes, sorozatos és videojátékos bejelentésekre, előzetesekre is számítunk a DC-től.

Hirdetés

A DC Entertainment ma ismételten megrendezi a DC FanDome nevezetű virtuális hepajt, amit Twitchen, Facebookon, Twitteren és YouTube-on is nézni lehet - az utóbbit találjátok meg alább beillesztve.

Érdemes a képregények, mozifilmek, videojátékok és tévésorozatok rajongóinak is nézni az összesen négyórásra tervezett show-t, mivel szó fog esni a legújabb DC-s füzetekről, HBO Maxre készülő sorozatokról, új videojátékokról, sőt teljesen bizonyos, hogy itt kukkanthatjuk majd meg a jövőre érkező The Batman legfrissebb előzetesét is.

Hirdetés

Természetesen folyamatosan szállítjuk a friss híreket mi is itt, a GSO-n, de ha közben az élő adást is követni szeretnétek hozzánk hasonlóan, akkor 19 órakor bökjetek rá alább a Play gombra - ekkor indul ugyanis maga a buli.

Ti milyen nagy bejelentést vagy új előzetest vártok leginkább a 2021-es DC FanDome kapcsán?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)