Hirdetés

Itt tart most a fekete főszereplővel készülő Superman mozi

|

Ugyan a Superman reboot forgatása még messzebb lehet, egy fontos mérföldkő előtt áll a produkció.

Hirdetés

Miután a DC és a Warner MCU-szerű univerzumépítésre irányuló törekvései enyhén fogalmazva nem érték fel a rivális sikeréhez, a stúdiónál egy újragondolt stratégiát kezdtek követni, amelyben teljesen különálló alkotásoknak is jut hely az egymáshoz kapcsolódó mozik mellett. Tavaly röppent fel a hír, hogy ennek a törekvésnek a részeként egy Superman reboot is készülhet, amit kifejezetten egy fekete főszereplővel képzeltek el az alkotók, hasonlóan egy képregényes mellékághoz.

Azóta gyakorlatilag semmilyen új fejlemény nem látott napvilágot a projekttel kapcsolatban, ami J. J.  Abrams produkciós cégénél, a Bad Robotnál készülhet, azon kívül, hogy egy potenciális főszereplő tagadta, hogy ő öltené magára a legendás szuperhős ruháját és köpenyét. Egy, a szórakoztatóiparban járatos újságíró szerint viszont ez hamarosan változhat.

Hirdetés

A filmes világról író Jeff Sneider amellett, hogy arról elmélkedett, mihez kezdhetne a nála lévő mozis jogokkal a Discoveryvel egyesülő Warner Bros., elhintette azt is, mit hallott az újragondolt Superman moziról. Elmondása szerint az egyik magazin, amelyiknek dolgozik, úgy értesült, hogy a forgatókönyv írásával megbízott Ta-Nehisi Coates, aki a Marvelnek is dolgozott a Fekete Párduc és az Amerika Kapitány képregények írójaként, hamarosan elkészül a történet első változatával. Igaz, egy kollégája nem sokkal később némileg kétségbe vonta, hogy ez tényleg azt jelentené, hogy ütemesen halad az új Superman története, ugyanis ő már februárban is azt hallotta, hogy hamarosan elkészül a szkript első vázlata, amire azóta sem került sor.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A forgatókönyvhöz és a főszereplőhöz hasonlóan hiányozhat még egy rendező is ahhoz, hogy a projekt igazi lendületet kapjon. Ugyanis azon túl, hogy a Warnernél szívesen látnának egy fekete rendezőt is, még csak pletyka szintjén sem hallani arról, kit szemeltek ki a feladatra.

A színes bőrű Superman, Val-Zod kalandjait egyébként egy sorozatban is feldolgozná a Warner, ám egyelőre úgy tűnik, ez a projekt is erősen kezdetleges állapotban van. Azt lehet tudni, hogy Michael B. Jordan producerként részt vesz a munkálatokban, de az még nem ismert, hogy a széria címszerepét is elvállalja-e, ahogy arra sokan számítanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)