Hirdetés

Itt tartanak most a Vaják harmadik évadának munkálatai

|

A megjelenéstől még nagyon messze jár, de a Netflix Vaják-feldolgozásának harmadik szezonjához már elkészült a forgatókönyv.

Hirdetés

Vannak sorozatok, amik gyorsan kaszát kapnak a Netflixnél, de a Vaják alkotóinak nem kell aggódnia a széria jövőjéért. Ahogy az első évad két évvel ezelőtti megjelenése előtt már berendelte a streamszolgáltató a második szezont, úgy a mostani premier előtt is elkezdődtek már a folytatás munkálatai. A szeptemberben zöld utat kapott harmadik szezon előkészületeinek állásáról a showrunner, Lauren S. Hissrich mesélt nemrég egy interjúban.

Hirdetés

A sorozat munkálatait irányító író-producer elmondta, "a kreatív folyamat éppen csak elkezdett felpörögni", de egy fontos mérföldkövön már kis híján túl is jutottak.

"Ami azt illeti, ez az utolsó hetünk [december 3-án] az írói szobában (...) Már majdnem készen vagyunk a forgatókönyvvel, ami elképesztően sikerült. Nagyon izgatott vagyok attól, ahogy ez az évad kezd összeállni, mert a kedvenc kötetemet dolgozza fel a sagából, ami A megvetés ideje"

- összegzett Hissrich, aki szerint a Vaják harmadik évada újabb sebességi fokozatba kapcsolja majd az eseményeket.

"Úgy érzem, az első és a második évad előkészítette a terepet a hatalmas eseményeknek, amik következnek. De a kreatív folyamat még csak most kezdődik. Megvan a forgatókönyvünk, most behozzuk majd a rendezőket, visszahozzuk a színészeket, és beássuk magunkat a részletekbe és visszatekintünk a korábbiakra, hogy biztosíthassuk, hogy tökéletesen sikerüljön az évad"

- fejtette ki a dolgok állását a showrunner.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mivel a Vaják második évadát hátráltatta a koronavírus-járvány és Henry Cavill sérülése is, remélhetőleg a harmadik szezonra nem kell megint két évet várnunk. De a Netflix addig is szállít további, a Witcher univerzumát gazdagító tartalmakat, nemrég például egy előzmény sorozatot lepleztek le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)