Hirdetés

Itt vannak a Trónok harca spin-off, a House of the Dragon első képei

|

Az HBO kiadott pár képet és némi infót a Trónok harca előtt játszódó széria kapcsán.

Hirdetés

Lassan talán mindenki sikerrel túltette magát a Trónok harca 8. évada által okozott traumán, és bizakodva tekint a jövőbe. Az HBO-nak vannak még tervei a franchise-zal, és 2022-ben bemutatkozik a House of the Dragon, melynek főbb szereplőit most néhány képen mutatta meg a gyártó. 

A sorozat 300 évvel játszódik majd a Trónok harca eseményei előtt, George R. R. Martin Tűz és vér könyvét veszi alapul, és természetesen a Targaryen ház múltja lesz a középpontjában. Rhaenyra Targaryen hercegnőt, a király elsőszülött gyermekét Emma D'Arcy fogja alakítani, Matt Smith lesz Daemon Targaryen herceg, Viserys király öccse és a jogos trónörökös.

Hirdetés

Olivia Cooke játssza Alicent Hightowert, Otto Hightower, a király segítőjének lányát, aki a Vörös Erődben nevelkedett, Otto pedig Rhys Ifans lesz, aki lojális uralkodójához, és Daemonban látja a birodalom legnagyobb fenyegetését.

A rendezői széket Clare Kilner, Geeta V. Patel és Greg Yaitanes foglalják majd el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)