Hirdetés

Itt vannak Tarantino utolsó filmjének első részletei

|

A kultikus rendező búcsúprojektjének címe is kiderülhetett.

Hirdetés

Legutóbb tavaly novemberben erősítette meg Quentin Tarantino a CNN-nek adott interjújában, hogy a tizedik nagyjátékfilmje után befejezi, és amennyire tudni lehet, még mindig tartja magát ehhez az elhatározásához. Éppen emiatt bír óriási jelentőséggel, hogy milyen témát választ búcsúprojektje számára, mely korszakba helyezi, milyen karaktert tesz meg a cselekmény központi alakjának. Egyedül csak abban lehettünk biztosak, hogy a forgatókönyvírást ezúttal sem bízza másra.

Mint a The Hollywood Reporter exkluzív beszámolójából kiderült, nem kellett csalódnunk, ugyanis a filmes portál forrásai szerint Tarantino már végzett a szkripttel, és még az ősz folyamán elkezdi a forgatást.

Hirdetés

Ha minden igaz, a forgatókönyv címe The Movie Critic (A filmkritikus), ami nem jelenti automatikusan azt, hogy végül a filmé is ez lesz, de nem zárhatjuk ki. A cselekmény a '70-es évek végén játszódik, helyszínként Los Angeles szolgál, a főszereplő pedig nő. Ezek alapján a THR úgy véli, hogy a 2001-ben elhunyt nagy hatású filmkritikus Pauline Kael történetéből meríthetett Tarantino. Kael a szóban forgó időszakban Warren Beatty kérésére vállalta, hogy a Paramount tanácsadója lesz.

Egyelőre még szabad préda a projekt, magyarán egyik filmstúdió sem csapott le rá eddig, ám ez rövidesen megváltozhat, mert a THR-nek súgó bennfentesek szerint már a héten befuthatnak az első ajánlatok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)