Hirdetés

Magyarországról is megnézhetjük majd a Harry Potter stábtalálkozóját

|

Hazánkban hivatalosan még nem elérhető az HBO Max, de így sem maradunk ki a Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba nosztalgiájából.

Hirdetés

Egy ideje már tudunk róla, hogy készül, és az HBO Maxre január 1-jén érkezik a filmfeldolgozások stábját összetrombitáló, interjúkkal és nosztalgikus történetekkel készülő Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba. A hozzá készült posztert, vagy az előzetest megnézve viszont nem lehettünk benne biztosak, hogy Magyarországról hogyan lehetünk részesei az élménynek, de nemrég ezt is tisztázták a készítők.

Hazánkban egyelőre nem érhető el az HBO Max, ahol debütálni fog az évfordulós műsor, sőt abban a hét országban sem vagyunk benne, ahol a tervek szerint 2022-ben először megjelenik majd a szolgáltatás. A streamelős felület kistestvérére, az HBO GO-ra viszont gond nélkül elő tudunk fizetni, egy friss sajtóközlemény tanulsága szerint pedig a szolgáltató Magyarországon ebben a csomagban is elérhetővé teszi majd a retrospektív adást.

Hirdetés

Megeshet, hogy az újév napján esedékes nemzetközi premierhez képest majd várnunk kell, ugyanis a közlemény csak annyit árul el, hogy januárban kerül majd be az HBO GO kínálatába a Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba. Aki addig is elmerülne a Harry Potter univerzumában, a varázsvilágról szóló kvízműsor első három részét már most megnézheti, vagy éppen a Legendás állatok: Dumbledore titkai első trailerével hangolódhat az új kalandokra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)