Hirdetés

Ízelítőt kapott a Grease előzménysorozata

|

A Grease: Rise of the Pink Ladies a Paramount+-ra készül, ami hamarosan hozzánk is eljut.

Hirdetés

Az 1978-ban bemutatott Grease egyike a legismertebb és legkedveltebb musicaleknek, amely világszerte ismertté tette a két főszereplő, Olivia Newton-John és John Travolta nevét. A színésznő tavaly nyáron elhunyt, így már sajnos nem érhette meg, hogy megjelenjen a film előzményéül szolgáló sorozat, a Grease: Rise of the Pink Ladies című spin-off. 

A sztori szerint 1954-ben járunk, négy évvel a Grease eseményei előtt, amikor négy középiskolás kitaszított lány összeáll, hogy megalakítsák az ikonikus lánybandát, ezzel pedig "erkölcsi pánikot" váltanak ki, amely örökre megváltoztatja a Rydell High-t. 

Hirdetés

A Rise of the Pink Ladiesről eddig nem sok mindent mutatott meg a sorozatnak otthont adó Paramount+, de most befutott egy rövid ízelítő, amely azt ígéri, hogy még idén debütál az előzményszéria a streaming szolgáltatón (amely a SkyShowtime részeként februárban Magyarországon is el fog indulni), bár napra pontos megjelenési dátumot továbbra sem kaptunk. 

A sorozat forgatókönyvét Annabel Oakes (Kínos, Sirens) showrunner jegyzi, Adam Fishbach (Mosolyogj, Szeretettel: Victor) és Marty Bowen (A kívülálló, Mr. Mercedes) executive producerekként veszik ki a részüket a projektből, a Grammy-díjra jelölt Justin Tranter (aki olyan sztárénekesekkel dolgozott már együtt, mint Lady Gaga és Dua Lipa) pedig a zenéket szerezte.

A főbb szerepekben többek között Jason Schmidtet (FBI: Most Wanted), Marisa Davilát (Ez így nem oké, Alkalmi randevú), Shanel Bailey-t (Diane védelmében), Ari Notartomasót (Parajelenségek: Kapcsolódás), Madison Thompsont (Ozark, Nyughatatlan fiatalok), Johnathan Nievest (Los Angeles-i rémtörténetek: Angyalok városa, Viszlát tegnap), Maxwell Whittington-Coopert (A Central parki ötök, Godfather of Harlem), Cheyenne Isabel Wellst és Jackie Hoffmant (Tőrbe ejtve: Az üveghagyma, Gyilkos a házban) láthatjuk majd. 

Ti meg fogjátok nézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)