Hirdetés

Ízelítőt kapott a Netflix-féle Addams Family sorozat

|

A középpontban a Jenna Ortega által megformált Wednesday-t láthatjuk majd.

Hirdetés

Sokan szeretik a mai napig a fekete humorú, egyedi stílusú Addams Family-t, amely csak tovább erősíti, hogy milyen zseniális Tim Burton. A galád család korábban felbukkant már animációs változatban is, ám ezúttal élőszereplős verzió készül, méghozzá a kislányukra, Wednesdayre (Jenna Ortega) fókuszálva.

Jó hír a rajongóknak, hogy Burton nem csak executice producerként támogatja a projektet, hanem ő is rendezi a nyolc részesre tervezett Netflix-sorozatot. 

Hirdetés

Eleddig még csak egy posztert láthattunk abból, hogy milyen lesz az élőszereplős Wednesday széria, amely Wednesday Addams Nevermore Akadémián töltött éveit mutatja be, de a Netflix Geeked Week névre keresztelt esemény során viszont a streamingszolgáltató azt is megmutatta, hogyan fog kinézni Jenna Ortega (Sikoly, X, Szeplőtelen Jane) a címszereplőként, valamint láthatjuk mindenki kedvenc kézfejét is, de a sorozatból sajnos semmit sem mutattak. Ízelítőnek azért megteszi: 

A további szerepekben olyan színészek tűnnek majd fel többek között, mint Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams), Luis Guzman (Gomez Addams), Isaac Ordonez (Pugsley Addams), Gwendoline Chtistie és az 1991-es Addams Family film Wednesdaye, Christina Ricci. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A Wednesday sorozat még idén elrajtol a Netflixen, de dátum még nincs. Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)