Hirdetés

Izgalmas kalandra fókuszál az új Boba Fett-sztori

|

Persze arról már egyre többet tudunk, hogyan tért vissza Boba Fett, de most A Birodalom visszavág és a Jedi visszatér közti időszakról tudhatunk meg többet.

Hirdetés

Boba Fett a Star Wars-univerzum egyik legnépszerűbb karaktere, holott a filmekből csak nagyon keveset tudhatunk meg róla. A menő felszerelésén túl persze talán pont a titokzatossága miatt élvez extra figyelmet, amit a Disney is felismert, ezért a [SPOILER!] The Mandalorianben való feltámasztása után külön sorozatot is szentelnek a fejvadásznak.

Nemrég pedig beszámoltunk arról, hogy egy új képregény is készülőben van, amiről azóta a legfontosabb részletek is kiderültek. A Steve McNiven által illusztrált történet a War of the Bounty Hunters címet kapta, és azt fogja elmesélni, hogy Boba Fett miként szállította le Han Solo hibernált testét bosszúvágyó Jabbának.

Hirdetés

A Birodalom visszavág és a Jedi visszatér között lezajlott utazás ugyanis a jelek szerint nem alakult olyan simán, mint egy szombat esti kiruccanás a McDrive-ba, így bőven lesz min izgulnunk. Az öt füzetből álló sztorit az a Charles Soule jegyzi, aki a Star Wars: The High Republic korszak legendáriumának megalkotásában is oroszlánrészt vállal, például a Light of the Jedi regény szerzőjeként.

A májustól októberig futó történetről Soule máris felfedett néhány részletet, így például azt is, hogy Fett rögtön az út elején elveszíti Solo testét, majd a keresése során nem csak Jabbával és a Fekete Nap bűnbandával, de magával Darth Vaderrel is összetűzésbe keveredik. Az író szavaival élve a War of the Bounty Hunters "lényegében Boba Fett egymaga, mindezen emberek ellen".

A késő tavaszi rajt egy kissé még messze van, és az sem könnyíti meg a várakozást, hogy a Marvel az általuk eddig elmesélt legnagyobb Star Wars-sztoriként promózza a füzeteket. A történet első néhány oldalába ugyanakkor már bele is leshetünk, így legalább van mivel vigasztalódni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)