Hirdetés

Izgalmas részlet derült ki a legújabb Batman-film Jokeréről

|

A rendező Matt Reeves egy interjúban beszélt a Barry Keoghan által megformált karakterről.

Hirdetés

A DC hatalmas sikernek könyvelheti el Matt Reeves Batmanjét, ugyanis a film nemcsak kiváló kritikákat kapott, hanem a közönséget is remekül megmozgatja. A film már több mint 600 millió dollár bevételt termelt, és ennek farvizén rengeteg terv szökkent szárba az univerzum sorozatokkal és képregénnyel való bővítése érdekében.

A héten még egy kivágott jelenetet is publikáltak került, ennek hála pedig kicsit többet láthatunk Joker legújabb filmes iterációjáról Barry Keoghan alakításában. Keoghan a filmben csak egy rövid jelentben szerepelt, alig látszott belőle valami, és a kimaradt klip is csupán 5 perc, a karakter mégis erős eredettörténetet kapott.

Hirdetés

Jokerrel kapcsolatban a rendező Matt Reevest a Variety kérdezte, érdeklődve arról, hogy mik állnak a szupergonosz sérülései és viselkedése hátterében. Reeves Az Operaház Fantomjával vont párhuzamot, elmondta, hogy ez a Joker egy születési rendellenesség miatt képtelen abbahagyni a mosolygást, ez pedig értelemszerűen erősen befolyásolta az életét. Már gyerekként is elborzadva néztek rá az emberek, groteszknek és félelmetesnek tartották. Úgy érezte, hogy a világ szórakozik vele, és ennek következménye a nihilisztikus világnézete.

Reeves az interjúban hozzátette, hogy a karaktert hamarosan újra láthatjuk, fel fog bukkanni az Arkham sztoriját elmesélő sorozatban, amelyet az HBO Max együttműködésével készít. Lehetőségként említette, hogy kitér arra is, miként jött létre Joker karaktere, de egyelőre még több ötleten dolgozik a kreatív csapattal.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Batman megtekinthető még a mozikban, április 19-én pedig már az HBO Max kínálatában is elérhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)